Pünkösdi Bortúra – Meghívó

Szeretettel meghívjuk 2011. június 12-én, pünkösdvasárnap 13-tól 21 óráig a tarjáni Fekete-kő dűlőben tartandó Pünkösdi Bortúrára!


Program
Megérkezéskor megvásárolható kóstoló csomagunk, mellyel együtt megkapja útmutatónkat. Az útmutatóban található térkép segítségével könnyen megtalálja a nyitott borospincéket, és tájékozódhat a kóstolható borok felől. Ne feledje a pincékben a gazdákkal aláiratni a „túranaplót” (szintén az útmutató része), mert a központi sátorban leadott túranaplók tulajdonosai között 21 órakor ajándékokat sorsolunk ki!

A kóstoló csomag tartalmaz továbbá 1 db címeres emlékpoharat (vigye magával, ebbe kínálják boraikat a gazdák!), 10 db italjegyet, amely egyenként 1 dl bor kóstolására váltható be, valamint 1 db ételjegyet, amely 16 óra után beváltható egy tányér gulyáslevesre. A levest a főzőversenyen induló csapatok készítik!

A központi sátornál ill. a mozgó értékesítési ponton további 10 db-os italjegyek, ill. 1 db-os ételjegyek vásárolhatók.

  • Pincelátogatás – tekintse meg, hol és hogyan készülnek a helyi és regionális borversenyeken is jó eredménnyel szereplő fekete-kői borok!
  • Tarjáni borok kóstolója – italjegyeiért megkóstolhatja a „hegy levét”…
  • Moldáv bor- és pezsgőkóstolás – Kuriózum! A délután folyamán lehetőség nyílik eredeti moldáv borok és pezsgők kóstolására is!
  • Főzőverseny és lángos
  • Az élő zenét a Német Nemzetiségi Egyesület zenekara szolgáltatja a Fekete-kő változó helyszínein.

Közlekedés
A helyszín megközelíthető gyalogosan, kerékpárral, esetleg lóháton, ill. a tarjáni rk. templom elől induló és folyamatosan, díjmentesen közlekedő Dottó vonattal. A fekete-kői út a rendezvény idején a gépjárművek előtt le lesz zárva!

Kérjük támogassa rendezvényünk sikerét kóstoló csomagunk megvásárlásával!

Szeretettel várunk mindenkit!

Bacchus Bortársaság Tarján
Fekete-kői szőlős- és borosgazdák